Orosz milliárdos barátjához költözik Moszkvába Naomi Campbell

Moszkvába költözik Naomi Campbell, a hírhedt-híres brit szupermodell, akit az utóbbi hónapokban egy orosz milliárdos oldalán látni.

A Daily Mirror szombati beszámolója szerint a kapcsolat odáig fejlődött, hogy 39 éves, londoni illetőségű Naomi beköltözik új barátja, Vlagyimir Doronyin moszkvai lakosztályába. A brit szépség olyannyira lelkes, hogy már oroszul is elkezdett tanulni - mondják a bulvárlap bennfentes forrásai.

Az ingatlanban utazó, 47 éves orosz nagyvállalkozó - akit az amerikai ingatlanmilliárdos után csak Moszkva Donald Trumpjaként emlegetnek - 1,1 milliárd fontnak (300 milliárd forintnak) megfelelő vagyont tudhat magáénak, de ezzel is csak a 221-ik a leggazdagabb oroszok névsorában.

Hozzá képest azonban Naomi Campbell szinte szegény: eddig hozzávetőleg 25 millió fontot modellkedett össze.

Doronyin, aki másfél éve, a cannes-i filmfesztiválon futott össze a szupermodellel, meglehetősen hirtelen természetű barátnőt választott; Naomi Campbell a törvénnyel is többször szembekerült nehezen fékezhető indulatai miatt.

Egy ízben például mobiltelefonját vágta hozzá bejárónőjéhez, mert nem találta a farmernadrágját - ezért ötnapi közmunka volt a büntetés -, de tiltották már ki előkelő londoni divatáruüzletből a személyzettel szembeni durva viselkedéséért; állítólag nem nyitották ki előtte az ajtót időben.

Másfél éve viszont már kétszáz óra térítésmentes közmunkára ítélték, miután a londoni Heathrow repülőtéren rendőrökre támadt. Ennek az incidensnek az előzményeként, 2008 nyarán Los Angelesbe indult volna a British Airways járatán, ám egyik poggyásza elkeveredett, és ezért a gép személyzetére zúdította kevéssé megválogatott nyelvezetű véleményét.

A modell a kihívott rendőrökkel sem volt kedvesebb; az egyik rendőrt szembeköpte, a másikba pedig belerúgott.

 

Naomi Campbell és orosz milliárdos barátja, Vlagyimir Doronyin Miamiban 2008. decemberében
Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.