Molotov-koktélt találtak egy kecskeméti ház udvarán

Molotov-koktélt találtak egy kecskeméti ház udvarán pénteken. A rendőrség három ismeretlent keres.

Egyelőre nem tudni, milyen szándékkal rejtett Molotov-koktélt Kecskeméten egy családi ház ablaka alá az a három ismeretlen, akik után a rendőrség nyomozást indított - közölte az MTI-vel a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

Pénteken kora hajnalban egy Zsinór utcai családi ház lakói arra lettek figyelmesek, hogy három ismeretlen járkál az udvarukon. A hívatlan vendégek azonban ezt követően egy autóval szó nélkül távoztak - mondta Nyikos Tamás.
A házigazdák csak reggel vették észre, hogy az épület utcára néző ablaka alatt egy ronggyal bedugaszolt sörösüveget hagytak a hajnali látogatók, amely sárgás színű folyadékkal volt tele.

Az eset bejelentését követően a városi kapitányság munkatársai részletes szemlét tartottak a helyszínen. A lefoglalt üveg vizsgálatából kiderült, az benzinnel volt megtöltve - tájékoztatott a sajtószóvivő. Az eset kapcsán ismeretlen tettes ellen, magánlaksértés bűntette miatt indított nyomozást a rendőrség - tette hozzá. Az utcában lakók és az ott dolgozók kihallgatását is megkezdte a hatóság.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.