Molotov-koktélt kapott a hiteliroda

A hitelek közvetítésével foglalkozó iroda vasrács mögötti üvegajtajához vágták a gyúlékony anyaggal és ronggyal teletöltött sörösüveget.

Kedden hajnalban ismeretlen tettes Molotov-koktélt dobott egy kaposvári hitelirodára. A Honvéd utca 37. szám alatti lakóház földszinti üzletsorában működő, banki hitelek közvetítésével foglalkozó iroda vasrács mögötti üvegajtajához vágták a gyúlékony anyaggal és ronggyal teletöltött sörösüveget – tudtuk meg Heizler György, a Somogy megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság vezetője.

A tűzre egy közelben lakó figyelt fel, és riasztotta a közelben állomásozó tűzoltókat. A tűzet a bejelentést követően 10 percen belül sikerült eloltani a tűzoltóknak. A lángok még nem terjedtek az ajtón túlra, a gyors beavatkozásnak köszönhetően nem keletkezett 10-20 ezer forintnál nagyobb kár.

A Kaposvári Rendőrkapitányság közveszély okozás miatt indított nyomozást az ügyben ismeretlen tettes ellen, mivel a négyszintes ház lakásait, s az ott élőket veszélyeztette a gyújtogatás. A kapitányság tájékoztatása szerint a bűncselekmény indítéka egyelőre ismeretlen. Információink szerint a gyújtogatásnak akadt szemtanúja.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.