Molnár Gábor nyerte a legrangosabb hazai séfversenyt
Az V. Hagyomány és Evolúció verseny utolsó szakaszába 14 séf jutott be, s bár a mezőny erős volt, végül a müncheni Geisel's Vinothekban dolgozó Molnár Gábor kerekedett felül – írta meg a Táfelspicc.
A dobogó második és harmadik fokára Horváth Szilveszter (La Maréda étterem) és Szűcs Zoltán (Salon) léphetett fel - írja a gasztroblog.
A hazai csúcsséf verseny azért is fontos, mert az itt jól szereplő séfek valamelyike fogja képviselni Magyarországot a világ legnagyobb séfversenyének számító Bocuse d'Or-on, amelyen idén Széll Tamás 10. helyezést ért el.
A zsűrit az idén Bíró Lajos (Bock), Csapody Balázs (Kistücsök), Hamvas Zoltán (Gerbeaud-Onyx), Molnár B. Tamás (Gault & Millau), Széll Tamás (Onyx, az első magyar Bocuse d'Or-versenyző), Szulló Szabina (Onyx) alkották. A konyhai munkát Fekete Antonio és Vomberg Frigyes értékelte.