Molesztáltak és kiraboltak egy lányt Debrecenben

A Hajdú-Bihar megyei rendőrök őrizetbe vettek három fiatalembert, akiket azzal gyanúsítanak, hogy péntek este Debrecenben molesztáltak és kiraboltak egy lányt.

Péntek este 21 óra körül egy férfi tett bejelentést a rendőrségen arról, hogy egy valószínűleg bűncselekmény áldozatává vált lányt talált a debreceni Darabos utca egyik társasházának lépcsőházában.

Forrás: police.hu

A rendőrök azonnal a helyszínre mentek és mentőt hívtak a lányhoz, akik kórházba vitték, majd a Debreceni Rendőrkapitányság munkatársai megkezdték a környéken a széleskörű adatgyűjtést, tanúkutatást. Ennek eredményeként megállapították, hogy a lányt 20 óra 30 perc körüli időben három fiatal férfi a Debrecen, Péterfia utcán leszólította. Majd a fiatalemberek a lányt magukkal vitték a társasház lépcsőházába, ahol erőszakoskodtak vele és elvették a mobiltelefonját, valamint a karkötőjét.  

Forrás: police.hu

A forró nyomon haladó rendőrök hamarosan beazonosították és elfogták a bűncselekményekkel megalapozottan gyanúsítható P. Alexet, L. Zsoltot, valamint 17 éves társukat, akiket hajdúhadházi, valamint debreceni otthonaikban találtak meg.

A fiatalokat a rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként kihallgatták. A fiúkat őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatásukat.

Forrás: police.hu

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya a 18 éves fiatalemberek és fiatalkorú társuk ellen szexuális erőszak bűntett, valamint kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást – írja honlapján a rendőrség.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.