Modellkedni fog a „világ legdögösebb tolvaja"

Nem csak bűntettei, de szemrevaló külseje miatt is uralta a címlapokat 2014-ben az akkor 21 éves Stéphanie Beaudoin. A nő három fiatalkorú társával együtt 39 házba tört be, melyekből összesen 56 ezer fontnyi készpénzt és értéktárgyat lopott el.

Stéphanie Beaudoin megkívánta a luxust
Stéphanie Beaudoin megkívánta a luxust
Forrás: Facebook

Köszönhetően annak, hogy Beaudoin számos szemrevaló képet töltött fel magáról az internetre, a sajtó előszeretettel tálalta őt úgy, mint a világ legdögösebb tolvaját. A nőt 90 napos börtönbüntetésre ítélték 2015 augusztusában, miután egy razzia során elfogták, autójában pedig illegálisan tartott lőfegyvert találtak.

Társai még kiskorúak voltak, ezért személyazonosságukat nem hozták nyilvánosságra, ügyüket pedig egy fiatalkorúakkal foglalkozó bíróság tárgyalta.

Mielőtt azonban Stéphanie Beaudoin megkezdte volna a börtönbüntetését, aláírt egy modellszerződést a B Models Managementtel. S bár a bíróság engedélyt adott a modellkedésre, azt megtiltották, hogy mint bűnöző reklámozza a termékeket.

A fiatal nő börtönbüntetése most hétvégén jár le és reményei szerint fényes karriert fut majd be modellként - írja a The Sun.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.