Mobiltelefon buktatta le a pedofil nevelőanyát

Bűnösnek találta az angliai Caernarfon bírósága azt a nőt, aki élettársa három éves kislányát molesztálta. Az aggódó apa elrejtette a telefonját a gyerek kiságyában, így hang- és videófelvétel is készült a kegyetlen tettről.

A bíróság is elszörnyedt azoktól a bizonyítékoktól, amelyek feketén-fehéren alátámasztották a 31 éves nő bűnösségét. A hang- és videófelvételeket a kislány apja készítette titokban, miután a gyerek viselkedéséből arra következtetett, élettársa bántalmazza a gyermeket.

A férfi a gyerek kiságyában, a párnák közé tette a telefonját és bekapcsolta rajta a hangfelvételt. Másnap megdöbbent, a készülék ugyanis rögzítette, amint a kislány zokog és sikoltozik - adott hírt a megrendítő esetről a Daily Mail.

Az apa aznap este már a két mobiltelefont rejtett el a párnák között, egyiken a videót is bekapcsolta, így a felvételen már azt is látszott, hogy a nő a hajánál fogva rángatta a kislányt, miközben megpróbálta szexuálisan zaklatni. A dulakodás közben a kicsi számos sérülést és zúzódást szenvedett. A férfi azonnal hívta a rendőrséget.

A nő először tagadta a bűnösségét, de később elismerte, ám azzal védekezett, hogy az eset csak egyszer fordult elő. A perben később várható ítélet.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.