Mit rejt a Google Valentin-napi logója?

Ahogy azt már megszokhattuk, ha ünnep, akkor valami különleges Google logó is előkerül. Valentin-nap alkalmából egy kedves animációval jelentkezett a keresőóriás.

Ha valami nagyobb ünnep, vagy fontosabb évforduló van, az emberek már megszokhatták, hogy a keresőóriás felületén valamilyen különleges logó fogadja a látogatókat. A valentin-napról sem feledkeztek meg, ma egy kisfiú fogadja a Google keresőoldalára navigálókat.

Ha rákattintunk, a kisfiút látjuk, amint szíve hölgyéhez, egy ugrókötelező kislányhoz sétál. Rózsát ad neki, majd bonbont, különféle ajándékokkal próbálja elnyerni a lány szívét, ám mind hatástalan. Azonban mikor hoz egy ugrókötelet, és csatlakozik a kislányhoz, minden jóra fordul, a lány megöleli, és boldogan élnek, míg meg nem halnak.

A jelenet közben Hank Williams Cold, Cold Heart című száma szól, melyet a Grammy-díjas énekes, Tony Bennett ad elő.

"Ezek a karakterek archetípusok, és mivel nincs dialógus, bárhol a világban, bárki megnézheti." – mondta Michael Lipman, a Doodle tervezője, majd hozzátette: "A kislány szimbolizálja azokat a nőket, akikkel a főiskola végéig szerencsém volt. A kislánynak, aki nem látta a varázslatot bennem - nagyon sok arca van."

Mr. Lipman-nek ez volt az első Google Doodle animációja. A veterán művész animációt és képzőművészetet tanult a Kaliforniai Egyetemen.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.