Cozma-ügy: még keresnek valamit

Fémkeresővel járkáltak a rendőrök 8-as út menték Öskü és Várpalota között pénteken. Csak annyit árultak el, hogy a Coma-gyilkosság ügyében keresnek valamit.

Szemtanúk szerint fémkeresőkkel "fésülték át" a 8-as főút melletti cserjés, bokros területet Öskü és Várpalota között a rendőrök; a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az akcióval kapcsolatosan azt mondta az MTI érdeklődésére pénteken, hogy a Cozma-gyilkossággal összefüggésben "nyomozati cselekményt" hajtottak végre.

A feltevésre, hogy valószínűleg bűnjelet, tárgyi bizonyítékot kerestek, Váradi Piroska azt ismételte meg, hogy "nyomozati cselekményt" hajtottak végre. Elmondta ugyanakkor, hogy eddig 250 tanút hallgattak ki a bűnügyben, s 15 szakértőtől várnak véleményt.

A Cozma-gyilkosságnak eddig hét gyanúsítottja van, közülük hatan előzetes letartóztatásban vannak.

Marian Cozmát, az MKB Veszprém és a román válogatott 26 éves kézilabdázóját február 8-án hajnalban gyilkolták meg a veszprémi Patrióta lokál előtt. A nyomozás eddigi adatai szerint a bárban szórakozó kézilabdázóba belekötöttek N. Győző és társai, majd az utcán folytatódó dulakodás közben halálos szúrás érte Marian Cozmát.

A csapattársuk és barátjuk segítségére siető Ivan Pesics horvát válogatott kézilabdázót vesén szúrták, Zarko Sesum szerb válogatott kézilabdázónak pedig az arccsontja törött el egy rúgástól.

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.