Miss Hungary-szexbotrány: ’Lajos előttük csinálta a bizniszt’

A Hír24-nek nyilatkozó egyik egykori versenyző beszámolója szerint a kerítéssel gyanúsított R. Lajos különösebben nem is csinált titkot abból, hogy lányokat szervez ki szexuális szolgáltatások nyújtására ügyfeleinek.

Ahogy arról tegnap mi is beszámoltunk, a Pesti Központi Kerületi Bíróság február 16-án előzetes letartóztatásba helyezte a hazai szépségversenyek (többek közt a Miss Hungary) egyik prominens szervezőjét, R. Lajost, akit üzletszerű, 18. életévét be nem töltött személyeket is érintő kerítéssel gyanúsítanak.

A szépségversenyeket szervező férfi a gyanú szerint tevékenysége során nőket, köztük 18. életévüket be nem töltött lányokat közvetített ki megrendelőinek szexuális szolgáltatásokra Magyarországon és külföldön egyaránt. A hírt elsőként közlő Hír24 úgy tudja, R. Lajos már 2008 óta működtette rendszerét. A hírportál megkeresésére az egyik, a férfi által szervezett versenyen részt vevő, nevét nem vállaló lány az alábbiakat mesélte:

"Évekkel ezelőtt vettem részt az egyik versenyen, amelyet külföldön tartottak. Már az utazás során észrevettük, hogy többen vagyunk, mint amennyien voltunk. Egy útba eső nagyvárosban azonban kitettük a 17-18 éves lányokat. Először csodálkoztunk a dolgon, de hamar rájöttünk, miről lehet szó. A lányok közül kettőt visszafelé felvettünk. Ők meséltek, hogy hol voltak, és hogy milyen pasikkal találkoztak. Szexuális aktusokról nem volt szó nyíltan, de a küllemük, ruhájuk, viselkedésük többet mondott minden szónál. Azt is mondták, nem ez volt az első útjuk. A lányok itthon mindent tagadtak, de a versenyzők között is nyílt titok volt, a hetven százalék biztos tisztában volt vele. Lajos előttük csinálta a bizniszt" - magyarázta az egykori versenyző.

Úgy tudni, a férfi közösségi portálokon is vadászott csinos lányokra, szép karriert és ismertséget ígérve nekik. Felfedezettjei közül sokakat a televízióból ismerhetünk, akik R. Lajosnak köszönhetően rendszeresen jártak Európa-szerte és a fővárosba dolgozni – írja a Hír24.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.