Miranda Kerr a leggyönyörűbb

Az ausztrál Who magazin 2012 leggyönyörűbb emberének választotta Orlando Bloom bájos feleségét. A döntés nem véletlen, a Victoria's Secret már 2006 óta foglalkoztatja angyalként a legendás hírű divatbemutatóin.

A 28 éves topmodell csodálatos időszakot él: 2010-ben eljegyezte, majd pedig feleségül el is vette szerelem, a jóképű filmszínész, Orlando Bloom, közös kisfiuk 2011 januárjában látta meg a napvilágot.

Miranda Kerr  és az angyalszárnyak
Model Miranda Kerr presents a creation during the Victoria's Secret Fashion Show at the Lexington Armory in New York November 9, 2011. REUTERS/Lucas Jackson (UNITED STATES - Tags: ENTERTAINMENT PROFILE SOCIETY TPX IMAGES OF THE DAY)

Miranda szinte azonnal visszanyerte tökéletes alakját, így mindössze három hónappal a szülés után már bikiniben lépett a kamerák elé Malibun. A fotók a Victoria's Secret kampányába készültek.

Miranda a Who magazinnak elmondta, noha régebben sokszor 18 órát is dolgozott, mostanra a családja lett a legfontosabb: a férje és a fia az első, a munka csak utánuk következhet. A kis Flynn amúgy nagyon hasonlít híres mamájára, különösen a huncutsága, legalábbis ezt állítja a topmodell.

A csodaszép topmodell amúgy 15 hónapos kisfiával pózol a címlapon. "Flynn nagyon bájos, csupa mosoly kisfiú, aki mindig csibészesen néz" - mesélte a büszke anyuka.

Orlando Bloom és Miranda Kerr 2007-ben kezdtek el randizni, majd hosszas együttélés után döntötek a házasság és a gyerekvállalás melett.

 

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.