Mila Kunis a legszexisebb nő

Az FHM olvasói idén Mila Kunist választották a legszexisebb nőnek. A 29 éves színésznőnek tavaly csak a tizennegyedik helyet sikerült megszereznie, ám az Óz, a hatalmas és a Barátság extrákkal után a férfiak idén az első helyre sorolták.

"Nem csak hogy természetes szépség, nagyon jó a humora is, nem fél nevetni magán" - idézi a Daily Mail az FHM 100-as listájának szerkesztőjét, Dan Jude-ot. "A nép szavazott, és úgy döntöttek, hivatalosan is ő a tökéletes barátnő" - tette hozzá.

Mila Kunis a világ legszexisebb nője
Actress Mila Kunis, star of the film 'Black Swan', arrives at the 16th Annual Critics' Choice Movie Awards in Hollywood, California January 14, 2011. REUTERS/Phil McCarten (UNITED STATES - Tags: ENTERTAINMENT HEADSHOT)

Mila Kunis nem elsőzör tudhatja magáénak e megtisztelő címet, az Esquire magazin olvasói is őt választották a világ legszexisebb nőjének tavaly októberben.

Az FHM listájának második helyén Rihanna végzett, és dobogós lett Helen Flanagan, angol színésznő is. A Top 10-ben végzett Pixie Lott, akit a magyar közönség tavaly láthatott és hallhatott a VIVA Comet gálán, Cheryl Cole énekesnő pedig a kilencedik helyen végzett.

Kate Middleton idén nem jutott be a legszexisebb 100 közé, húga, Pippa Middleton azonban az 58. helyen végzett.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.