Michelle Obama raplemezzel kampányol az elhízás ellen

Dr. Oz, Jordin Sparks, és Doug E. Fresh - csak néhány név, akik közreműködnek a First Lady Songs For a Healthier America (Dalok egy egészségesebb Amerikáért) című hiphop lemezén.

Az vagy, amit megeszel, Mozogjunk!, Szeretjük a zöldségeket, Veggie Luv - csak néhány dal az idén szeptemberben megjelenő lemezről.

Ismerkedés az egészséges táplálkozással: Michelle Obama a séfjeivel és iskolások egy csoportjával a veteményeskertben
Ismerkedés az egészséges táplálkozással: Michelle Obama a séfjeivel és iskolások egy csoportjával a veteményeskertben

Michelle Obama régóta kampányol az elhízás ellen és az egészséges életmód mellett, most úgy próbálja meg felhívni a gyerekek figyelmét, hogy egy tematikus raplemezt készít néhány ismert rapper közreműködésével.

"Úgy gondolom, a hiphop népszerű - rengeteg gyerek odavan érte. A kultúránk szerves része" - idézi a Daily Mail Sam Kasst, a Fehér Ház egyik séfjét, a First Lady Let’s Move (Mozduljunk/Mozogjunk!) névre hallgató egészségtudatos kampányának ügyvezető igazgatóját, aki hozzátette: az afro-amerikai és a latin-amerikai közösség komoly egészségügyi problémákkal küzd.

A tervek szerint a lemez tíz számához videoklip is készül majd, melyeket elsőként New York-i, majd washingtoni, san antonioi és philadelhiai iskoláknak fognak eljuttatni, remélve, hogy az órák és a játékok között lejátsszák majd a tanárok a gyerekeknek.

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.