Fiúnak született Michael Phelps barátnője

A tizennyolcszoros olimpiai bajnok úszó állítólagos barátnője a Facebookon vallotta be, hogy húsz évvel ezelőtt operáltatta magát nővé.

A 41 éves Taylor Lianne Chandler a Facebook-oldalán árulta el, hogy annak idején David Roy Fitch néven látta meg a napvilágot. Interszexuálisnak vallja magát, ami azt jelenti, hogy férfi nemi szervvel, herék nélkül és méhvel, de petefészek nélkül született. Kamaszkorában tesztoszteron-blokkolókat szedett és a húszas évei elején hajtottak rajta korrekciós műtétet. „Sosem voltam férfi és sosem éltem férfiként. Jóval inkább voltam androgün” - nyilatkozta a Mail Online-nak.

Chandler és a 29 éves világklasszis sportoló egy telefonos társkereső appkiláción, a Tinderen ismekedett meg egymással és a nő elmondása szerint kétszer is volt közöttük intim kapcsolat. „Kimondhatatlanul erősen működik közöttünk az intimitás. Vele éreztem magam először igazán nőnek” - árul el részleteket kettejük kapcsolatáról Chandler.

Bár a nő és Phelps hivatalosan nem alkotnak egy párt, Chandler mégis attól fél, a sportoló elhagyja majd, ha megtudja az igazságot. Az úszó – aki jelenleg éppen elvonókúrán van egy ittas vezetési ügy miatt – még nem kommentálta a hírt.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.