Mi a közös Orbán Viktorban és Rogán Antalban?

Többek között az is, hogy szeretik a Ghymes együttest. A magyar politikusok zenei ízlése egyébként széles palettán mozog: Szijjártó Péter Szép nyári napjától Gyurcsány Ferenc Madonnájáig sok minden van. És persze a Beatles sem marad ki.    

Bors cikke szerint a kormányfőt fiatalon a kemény rock bűvölte el, szerette a Deep Purple, a Uriah Heep és a Led Zeppelin zenekart is, kedvenc száma pedig a Hotel California az Eaglestől. Manapság a Ghymes mellett Ákost is hallgat. Lehet, hogy éppen ezt?

Rogán Antal a funky stílust is bírja, de feleségére bízza az új zenék beszerzését, amúgy a rádiót tekergeti. Szijjártó Péter favoritja a Neoton Família, tavaly nyáron az Operettben a Szép nyári nap című musicalt is megnézte. Tarlós István kedveli a Beatlest és a The Rolling Stonest is.

Az MSZP-s Kunhalmi Ágnes kedvencei Lenny Kravitz és a Jamiroquai. Szél Bernadett az LMP-ből az Anima Sound System, a Magashegyi Underground és Yonderboi zenéjét szereti, a volt kormányfő Gyurcsány Ferenc (DK) pedig igencsak kedveli Madonnát.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.