Harry után a brit katonák is ledobták a ruháikat

Számtalan brit katona és felesége tett közzé magáról meztelen fotót, ezzel fejezve ki szolidaritásukat a Harry herceg felé.

Harry herceg féktelen Las Vegas-i bulija után egyre több meztelen katonát ábrázoló fotó jelenik meg a neten. A brit katonák és feleségeik így fejezik ki szolidaritásukat Harry herceg felé. A Facebookon alakult már egy „Harry herceg előtt meztelenül tisztelgünk” csoport is, tagjainak száma e sorok írásakor már meghaladja a 23 ezret.

Van, aki meztelen fotót tölt fel magáról, akad, aki szöveges üzenetben biztosítja támogatásáról a herceget. Még a katonafeleségek is csatlakoztak a csoporthoz, többen férjük egyenruhájának bizonyos részeit felhasználva pózolnak. De nem csak a hölgyek dobták le ruháikat, férfiak is akadnak szép számmal, több, egy szál fegyverben szalutáló férfi képe is ott díszeleg a portálon. Az afganisztáni Helmand tartományban szolgáló katonák egy szál fegyverrel takarták el a férfiasságukat, és a Királyi Lovasság egyik egységének 21 tagja is pucéran pózol két tank előtt. 

Egyikük, Jordan Wylie, a Facebok csoport alapítója a következőt posztolta a kép mellé: " Felháborító Harry Las Vegas-i kiruccanásának a bírálata, ő is csak egy közülünk. Lehet, hogy a királyi családból származik, de ugyanolyan keményen dolgozik helikopter pilótaként, most pedig egy kicsit lazítani akart."

"Mindenki a dolog derűs oldalát látja, de a hadseregben vannak, akik komolyan veszik a dolgot" - idéz egy névtelen forrást a Daily Telegraph.

A vetkőző katonáknak tehát lehet, hogy Harryhez hasonlóan szembe kell nézniük majd feletteseikkel a történtek miatt.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.