Meztelen nőket alkalmaztak gyümölcstálcaként

Közfelháborodást okozott egy igényes sydney-i bár, miután meztelen nőket alkalmaztak gyümölcstálcaként egyik rendezvényük során. Az ausztrálok bojkottálni akarják a helyet, és ennek a közösségi médiában is hangot adnak.

Bár vagy bordélyház? – teszi fel a kérdést a Daily Mail cikke, miután a Cruise Bár szerdai nyitópartiján sokkolta a vendégeit. A Sydneyben található - a helyiek szerint igényesnek számító - bár meztelen nőket fektetett az asztalokra, és azokon tálalta fel a gyümölcsöket a vendégeinek.

Melinda Tankarda-Reist nőjogi ügyvéd egyike azoknak, akik támadják a helyet, amiért az tárgyként használta a nőket. Az ügyvédnő reméli, hogy az emberek a történtek után bojkottálják a bárt.

„Valakinek meg kell mondania, hogy a 21. században ez nem megfelelő viselkedés. Remélem, valaki megbünteti őket" – tette hozzá az ügyvédnő, aki szerint a meztelen női tálcák nem szolgáltak mást, csak a férfiak kielégítését.

 

„Szomorúnak és dühösnek érzem magam. Ez is megerősíti, miért van szükségünk a feminizmusra" – mondta Melanie James, a Newcastle-i Egyetem akadémikusa, aki elfogadhatatlannak tartja, amit a bár tett.

A Cruise Bárban tálcaként szolgáló nőkről készült képek hamar terjedtek a közösségi médiában is. Többen nem értik, miért csinál ilyet egy igényes hely, és hogy kik azok, akik ezt élvezik. A nők tárgyként való használata szinte az összes kommentelő szerint elfogadhatatlan.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.