Metszőollóval vallatta ismerőseit egy hevesi férfi

Metszőollóval akarta levágni ismerősei ujját egy hevesi férfi, aki azt akarta megtudni, kivel csalja meg őt a felesége.

Erőszakkal vallatta ismerőseit egy negyven éves férfi Hevesen. A Heves Hírlap beszámolója szerint a vádlott 2015. augusztus 19-én éjjel az utcán megszólította egyik ismerősét, akit arra kért, hogy szálljon be vele az autójába. A férfi eleget tett a kérésnek. A vádlott a város egy félreeső részére vitte, majd faggatni kezdte őt felesége szeretőiről.

Mikor az ismerős közölte, hogy nem tud semmit a nőről, a férfi először könyökkel orrba, majd ököllel arcon ütötte. Az áldozat nyolc napon túl gyógyuló orrcsonttörést és arczúzódást szenvedett. Az ismerős végül egy másik embert nevezett meg, aki tudhat valamit a kérdéses viszonyról, így menekült meg a vallatójától.

A vádlott ezután az ismerősével az utóbb megnevezett férfi keresésére indult. Miután meglátta az utcán, erőszakkal betuszkolta a kocsi hátsó ülésére. Vele is a város szélére hajtott, fenyegette, majd fejen és arcon ütötte. Mivel nem tudott belőle kiszedni semmit, a csomagtartóból egy metszőollót vett elő, és azzal folytatta a vallatást. Többször is megfenyegette áldozatát, hogy levágja az ujjait.

A férfi továbbra sem tudott válaszolni arra, ki a feleség szeretője, így a vádlott elővett egy horgászbottartó vasat, és azzal szurkálta az áldozat oldalát.

A két sértett végül megmenekült, mert egy újabb személyt neveztek meg, aki tudhat a feleség viszonyairól.

Az ügyészség a jelenleg házi őrizetben lévő férfit ismerősei sanyargatásával elkövetett személyi szabadság megsértésének bűntettével, és ezzel halmazatban súlyos testi sértés bűntettével vádolja.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.