Mesés Disney-esküvőn mondták ki a boldogító igent

A kis hableány és hercege bőrébe bújva fogadott egymásnak örök hűséget egy fiatal amerikai pár, a koszorúslányok pedig egytől-egyig más Disney-mesék főszereplőnői voltak.

Bár Jamie és Christopher Chandler 2011 szeptemberében házasodtak össze, de a nem mindennapi lagzijukról csak most kerültek nyilvánosságra a fotók.

A vörös hajzuhatagával Arielre emlékeztető menyasszonyt a büszke apa Triton királyként, kagylós koronával és szigonnyal a kezében kísérte az oltár elé, miközben az Under The Sea című dal szólt. A mese több slágere is felcsendült a nap folyamán, pédául a Kiss The Girl az ifjú házasok első csókja alatt.

"Gyerekként Chris és én is rajongtunk a Disney-mesékért, és többször ellátogattunk a Disney Worldbe. Nem volt kérdés, hogy milyen esküvőt is szeretnénk" - mesélte nevetve a 26 éves Jamie. A párt a híres stúdió alkotásai iránti rajongás hozta össze, és a lánykérésre is a Disney Worldben került sor.

A nagy napon Jamie mindegyik barátnője kedvenc Disney-hercegnőjének ruháját viselte és persze a Disney dress code a többi vendégre is vonatkozott. A vőlegény eredetileg egy egyszerű öltönyben lett volna, de végül Eric, a herceg ruhájának pontos mását készítették el neki.

Nemcsak a ruhák, de az egész dekoráció is hamisítatlan Disney-hangulatot idézett: költség-takarékossági szempontok miatt a jegyespár és a barátaik készítettek el szinte mindent saját kezűleg.

Talán az sem meglepő, hogy az esküvőt követően Jamie és Chris a két hetes nászútját és az egy éves évfordulót is a Disney Worldben töltötte.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.