Mérgezés gyanújával vittek kórházba két budapesti diákot

Mérgezés gyanújával vittek kórházba két diákot a fővárosi Pesti Barnabás Élelmiszeripari Szakképző Iskola és Gimnáziumból - értesült az MTI csütörtökön.

Valics Dezső, az Országos Mentőszolgálat sajtóügyeletese az MTI-nek elmondta, hogy a mentőket három fiatalhoz riasztották, de közülük csak kettőt vittek el az Erzsébet kórház baleseti belgyógyászatára mérgezés gyanúja miatt.

Egy mentős kíséri a két diák egyikét, akiket mérgezés gyanújával vittek kórházba a fővárosi Pesti Barnabás Élelmiszeripari Szakképző Iskola és Gimnáziumból
Budapest, 2011. október 6. Egy mentős kíséri a két diák egyikét, akiket mérgezés gyanújával vittek kórházba a fővárosi Pesti Barnabás Élelmiszeripari Szakképző Iskola és Gimnáziumból. MTI Fotó: Mihádák Zoltán

Az MTI úgy tudja, hogy az Andrássy úton lévő Pesti Barnabás Élelmiszeripari Szakképző Iskola és Gimnázium diákjai lettek rosszul.

Sass Oszkár, a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese az üggyel kapcsolatban közölte: a VI. kerületi kapitányság vizsgálja, hogy történt-e jogszabálysértés.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.