Méregdrága ajándékkal lepte meg kedvesét a Twilight sztárja

Kristen Stewart régóta gyűjti a tollakat, így figyelmes párja egy limitált szériás, 30 ezer dolláros, vagyis nagyjából 6,8 millió forintos darabot ajándékozott neki.

Robert Pattinson egy elegáns Tibaldi Bentley Crewe tollat választott, amelyből mindösszesen negyven darabot készítettek. A tollban 18 karátos fehér- és sárga arany berakások vannak, a szára pedig ugyanabból az anyagból van, mint a korábbi Bentley-k műszerfala - írja a Female First.

Kristen Stewart és Robert Pattinson. TWILIGHT
Kristen Stewart és Robert Pattinson. TWILIGHT

"Kristennek már szép kis gyűjteménye van különleges tollakból, így Rob úgy döntött, hogy valami különleges darabbal lepi meg. A választott tollba vésetett is: Kristen nevét, az évet és még azt, hogy R-től" - árulta el egy közeli ismerős a Daily Starnak. Az ajándék apropója Kristen 23. születésnapja volt.

A Twilight szerelmespárja az eseményt a Los Angeles-i Malo étteremben a barátaikkal is megünnepelte, vacsoráztak, majd egész éjjel táncoltak. Egy másik forrás azt is megsúgta a lapnek, hogy a sztárpár újra boldog, Kristen szépen lassan, de visszanyerte Robert bizalmát.

Tavaly nyáron a US Weekly tette közzé a leleplező fotósorozatot, ami által fény derült Kristen hűtlenségére. A színésznő a Hófehér és a vadász 41 éves rendezőjével bonyolódott titkos viszonyba, a férfi ráadásul nős és két kisgyermeke is van.

A bulvárlap meglehetősen intim pillanatban csípte el a szeretőket, az egyik fotón a férfi szorosan átöleli Kristent, ami láthatóan a lánynak sincs nincs ellenére. Más képeken az látható, amint a pár egy autóban bensőséget csókot vált. Az érintettek először hallgattak, végül a színésznő kénytelen volt elismerni a viszonyt és közleményt adott ki, melyben bocsánatot kér Roberttől. A pár végül néhány hónapot bírt ki egymás nélkül, szeptemberben kibékültek és azóta már össze is költöztek.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.