Mentősökre támadt egy férfi

A kiérkező mentősökre támadt egy férfi a VIII. kerületben. A mentőautó tolóajtaját a mentőápoló kezére húzta és ököllel megütötte.

A mentőket egy földön fekvő férfihez hívták. Amikor a mentősök megérkeztek, még három férfi volt a helyszínen. Közülük ketten szidalmazni kezdték a mentősöket, egyikük rájuk is támadt. A rendőrség közleménye szerint a földön fekvő embert nem kellett ellátni, mert amikor a férfi felébredt, azt mondta: többet ivott a kelleténél, csak arra van szüksége, hogy talpra állítsák. Ezt követően elsétált.

A mentősök ezután be akartak szállni a mentőautóba, a helyszínen maradt két férfi azonban ismét szidalmazni kezdte őket. Az egyik férfi a mentőautó tolóajtaját a mentőápoló kezére húzta, s ököllel vállon ütötte őt. A járőrök kiérkezésekor a két férfi el akart menekülni, de a mentősök visszatartották őket.

A mentőápolót bántalmazó férfit a rendőrök előállították. Az ügyben közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt endeltek el nyomozást.

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.