Mentő vitte kórházba a csontsovány Demi Moore-t

A 49 éves színésznőhöz helyi idő szerint tegnap este 11 órakor hívták ki a mentőket.

Moore szóvivője a sajtónak elmondta: a sztár orvosi segítségre szorul az utóbbi hónapok stresszes időszaka után. – Demi úgy döntött, professzionális segítséget kér – tette hozzá.

A háromgyermekes családanya egy barátnőjével volt otthon, amikor elkezdett remegni. Az E! News úgy tudja a színésznőnek rohama volt. Egyes honlapok pedig arról írnak, hogy Moore-t drogproblémákkal és anorexiája miatt kezelik.

Demi Moore összeomlásának híre akkor érkezett, amikor nyilvánosságra kerültek felvételek exéről, Ashton Kutcherről, amint Brazíliában bulizik egy Bruno Mars-koncerten. A színész a Fashion Week alkalmával tartózkodik a dél-amerikai országban.

A csontsovány Demi Moore és Bruce Willisszel közös lánya, Rumer január 14-én
Actress Demi Moore (R) and her daughter Rumer Willis attend the Cinema for Peace event benefiting the J/P Haitian Relief Organization, in Los Angeles January 14, 2012. REUTERS/Phil McCarten (UNITED STATES - Tags: ENTERTAINMENT)

A színésznőért az utóbbi időben sokan aggódtak, mivel csontsoványra fogyott Kutcherrel történt válása után. Mint ismeretes, a nála jóval fiatalabb színésszel azután váltak el útjaik, hogy kiderült, az nemegyszer megcsalta Moore-t. Legutóbb egy 22 éves lánnyal a pár házassági évfordulójának napján.

Egy pár héttel ezelőtti interjújában a Harper's Bazaar hasábjain a színésznő keserűen nyilatkozott a jövőről: "Attól félek, hogy az életem végén rájövök, hogy nem vagyok szerethető. Nem érdemlem meg, hogy szeressenek."

Moore egészsége mellett karrierje is romokban hever. Nemrég arról adtunk hírt, hogy a színésznő kapott egy kisebb szerepet a Linda Lovelace életéről szóló filmben. A Huffington Post mai híradása szerint azonban Gloria Steinem karakterének megformálása már nem Moore feladata.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.