Megint mentő vitte kórházba Somló Tamást

Az LGT egykori tagja az elmúlt hetekben többször is kórházba került. A 68 éves zenész állapota pénteken ismét olyan súlyos volt, hogy mentővel vitték kórházba.

A Blikk úgy tudja, hogy ismét az el nem múló csuklása ­miatt kellett kórházba szállítani Somló Tamást, ahogy május elején is. Akkor zenésztársai meg is látogatták a kórházban, most azonban azt kérte tőlük, hogy ne menjenek.

„Tomi nekem annyit mondott, hogy »nem vagyok úgy, ahogy szoktam lenni«, majd azt is elárulta, gyengének érzi magát, és hogy már a délutánokat is pihenéssel tölti” – nyilatkozta a bulvárlapnak még a múlt héten Demjén Ferenc. Somló állapota ez után annyit romlott, hogy kórházba is került.

A Blikk értesüléseit Benkő László is megerősítette: „Sajnos hallottam róla, és nagyon aggódom érte, mert ki-be jár a kórházból az utóbbi időben.”

A billentyűst az is bántja, hogy telefonon sem sikerült elérnie kollégáját. „Mivel sokan szeretik és aggódnak érte, sokan hívták és hívják telefonon, ám hiába, azaz vagy direkt otthon hagyta a mobilját, vagy más kezeli, de eddig nem tudtam elérni. Próbáltam érdeklődni a barátoktól, de sajnos ők is hasonlóképp jártak, mint én, ők sem érik el.”

Somló Tamásnál négy évvel ezelőtt bélrákot diagnosztizáltak, amit egyéves kezeléssel sikerült visszaszorítani. A zenész azonban nem nyilatkozik állapotáról.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.