Mentő ütközött három autóval Nyíregyházán

Meghalt a kórházban az egyik sérültje a kedd délutáni, Nyíregyházán történt tömeges balesetnek, amelyben megkülönböztetett jelzéssel haladó mentőautó és három személygépkocsi ütközött - közölte az Országos Mentőszolgálat észak-alföldi régiójának orvosigazgatója az MTI-vel.

A mentőautónak először ütköző gépkocsi vezetőjét a baleset helyszínén újra kellett éleszteni, majd a nyíregyházi Jósa András Kórházba vitték, ahol azonnal a műtőbe került, de az orvosok erőfeszítései ellenére életét vesztette mondta Pápai György.

A kórházba vitt másik öt ember közül az egyiknek az állapota súlyos, ő koponyatörést szenvedett. Ketten könnyebben sérültek meg, egyikük a karambolozó mentőautó dolgozója. Két embernél pedig a vizsgálatok nem állapítottak meg sérülést.

A nyíregyházi nagykörút László utcai részén a megkülönböztetett jelzéssel haladó mentőautó elé egy személygépkocsi hajtott ki az egyik mellékútról. Az ütközéskor a mentő ráborult a másik járműre, majd két másik személygépkocsi csapódott beléjük mondta el az MTI-nek Dóka Imre, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője a baleset részleteiről.

A nyíregyházi tűzoltók emelték le a mentőt és szabadították ki a gépkocsiba szorult sofőrt és utasát. Rajtuk kívül a kórházba vitték ellátásra a mentőautó három tagú személyzetét, valamint a karambolozó kocsiknak csapadó két autó egyik megsérült utasát.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.