Menekülő rablókat üldöz a rendőrség Bács-Kiskun megyében

Egy tanyafeltörésen tetten ért bandát üldöz a rendőrség Bács-Kiskun megyében - közölte a helyi rendőr-főkapitányság sajtószóvivője kedden az MTI-vel.

Mihályné Bornemisza Eleonóra elmondta: a Bács-Kiskun megyei főkapitányság 14.00 óra körül kapta a jelzést, hogy a Pest megyei Kocséron tanyafeltörés közben tetten ért társaság a megyehatáron átlépve autóval menekül.

Üldözésüket a kocséri körzeti megbízott kezdte el, majd az akcióba a tiszakécskei rendőrőrs munkatársai is bekapcsolódtak. Utóbbiak Szentkirály közelében egy kukoricatáblában bukkantak rá a rablók által használt gépkocsira, amely időközben teljesen kiégett.

A jármű négy utasa közül egy pécsi férfit elfogtak, míg hárman egy közeli tanyán kerestek menedéket. Ott egy nyitott, indítókulccsal ellátott furgont találtak, mellyel az ingatlan kerítését áttörve egy dűlőúton elhajtottak. Őket jelenleg is nagy erőkkel keresi a rendőrség - mondta a szóvivő, hozzátéve, hogy a környéken áteresztő pontokat állítottak fel, és elrendelték a kisteherautó körözését is.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.