Méhek okozták a kisbabák halálát

Csatornába zuhant és megfulladt egy tizennyolc hónapos ikerpár, mikor anyjuk próbálta őket megvédeni egy méhrajtól.

Alexis Kasler kocogni indult ikerfiaival az arizonai Yuma csatorna mentén. A nő egy pillanatra elengedte a babakocsit, melyben gyerekei ültek, hogy elüldözze a köréjük gyűlő méheket. Ekkor azonban a kocsi a kanálisba gurult. Az anya azonnal a csatornába ugrott, hogy megmentse gyermekeit, de az erős sodrás és a víz mélysége miatt nem sikerült kihoznia a babakocsit a partra.

A hatóságok a helyszínre kiérve lelassították a víz áramlását és csökkentették a vízszintet, amelynek köszönhetően sikerült megtalálni az elmerült babakocsit. A két fiút, Silast és Elit azonnal kórházba szállították, de az orvosok már csak a halál beálltát tudták megállapítani a gyerekeknél.

A kisbabák halálhíre elterjedt a kerületben, és az interneten. A család jóakarói a GoFundMe közösségi adománygyűjtő oldalon gyűjtést szerveztek Keslarék megsegítésére. Az Independent azt írja, eddig 15 ezer dollár gyűlt össze, amivel áttörték a kitűzött célt, melyet így 25 ezer dollárra emeltek.

A család egyik barátját - aki egyben az adománygyűjtés elindítója is - meglepte, hogy ennyi ember segít a szülőkön: „Egy szülőnek sem szabadna elveszítenie a gyermekét, nemhogy kettőt egyszerre" – jegyezte meg a jóakaró barát.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.