Megvertek és fejbe rúgtak egy beteget egy budapesti kórházban

Brutális jelenetet megörökítő videót küldött be egy néző a TV2 híradójának. A Merényi Gusztáv Kórház baleseti ambulanciájának folyosóján egy beteghordó keményen ver és fejbe is rúg egy férfi beteget.

Az esti hírműsorban is bemutatott videóban jól látni, hogy egy kórházi dolgozó bántalmazza az ágyon fekvő férfit. A jelenetet egy másik beteg hozzátartozója rögzítette. A TV2-nek azt sikerült kiderítenie, hogy a bántalmazott férfi az utcán lett rosszul, onnan vitték be fejsérüléssel. Zavartan viselkedett, és haza akart menni, mert azt mondta, hogy nincsen semmi baja.

Mégis betolták a kezelőbe, ahonnan kisvártatva dulakodás zaja szűrődött ki a folyosóra, majd miután kitolták a férfit, szidalmazták, többször megütötték és fejbe is rúgták.

A nevét a nyilvánosság előtt nem vállaló férfi a Tényeknek azt nyilatkozta telefonon, nem emlékszik, miért és hogyan került kórházba, csak az ütésekre tért magához. Azt elismerte, hogy fogyasztott alkoholt. Arra viszont, hogy állítólag agresszív volt és az orvost is meg akarta verni, szintén nem emlékszik.

A bántalmazás után nem akart bent maradni a kórházban, ezért aláírattak vele egy papírt, majd két biztonsági őr a földön végighúzva kitette az intézményből.

A kórház a TV2 híradójától értesült az esetről, így a videóról sem tudott. Az ügyben vizsgálatot indítottak.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.