Megverte a tanárnőt, aki csak segíteni akart

Elfogta és őrizetbe vette a hajdúnánási rendőrség azt a 19 éves fiút, aki a gyanú szerint megvert egy 40 éves tanárnőt.

A rendelkezésre álló adatok szerint a tiszagyulaházi fiatal február 4-én délután a volt barátnőjével beszélgetett az Arany János utcában, Hajdúnánáson, amit észrevett a jelenlegi barátnője. A lány nem mert egyedül odamenni a fiúhoz, ezért megkérte az éppen arra járó tanárnőjét, hogy kísérje oda barátjához.

Miután ez megtörtént, a fiatal férfi agresszív lett, és veszekedni kezdett velük - írja a police.hu. A vita hevében a fiú többször ököllel ütötte, majd meg is rúgta a tanárnőt, aki ezután távozott és kórházba ment. Az orvosi vizsgálat szerint nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett. A fiatal később még felhívta a pedagógust, és megfenyegette, hogy az esetről ne szóljon a rendőrségnek.

Egy helyi lakos azonban látta a történteket és bejelentést tett a rendőrségen, akik felvették a kapcsolatot a tanárnővel. A felvett adatok és vallomások alapján a hatóságok megkeresték a fiút és bűnügyi őrizetbe vették. A hajdúnánási rendőrség súlyos testi sértés kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást az ügyben.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.