Tartozása miatt saját fegyverével ölték meg

A rendőrség 12 órán belül elfogta a szerdán egy gépkocsiban talált 26 éves férfi megölésével gyanúsítható férfit. Kiderült saját maga adta a fegyvert a gyilkosnak.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság szerdán adott tájékoztatást arról, hogy saját édesapja találta meg 26 éves fia holttestét kocsijának csomagtartójában a főváros XIV. kerületében, a Remény és a Gvadányi utca sarkán.

Az apát egy ismerőse fölhívta, hogy Zuglóban látta autóját parkolin. A helyszínre érkező férfi a pótkulccsal kinyitotta a kocsit, majd a csomagtartóban rábukkant a fia holttestére.

Ezután értesítette a rendőröket és a mentőket, akik megállapították a halál tényét.

A ma délutáni rendőrségi sajtótájékoztatón kiderült: az áldozat maga adta korábban gyilkosának azt a fegyvert, amivel egy elszámolási vita után fejbe lőtték.

Bodnár Zsolt dandártábornok, a budapesti rendőrfőkapitány bűnügyi helyettese azt mondta:  A XIV. kerületben szerdán megtalált férfi sok embernek tartozott jelentős összeggel, így későbbi gyilkosának is mintegy hatmillió forinttal. A 26 éves férfi nem tudta visszafizetni tartozását, ezért lőtte le őt még hétfőn 25 éves gyilkosa egy garázsban.

A gyilkos a holttestet az autójába rejtette, amelyet egy trélerrel vitetett arra a helyre, ahol később az áldozat apja megtalálta a tetemet.

 

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.