Megvan a lány, akinek Tom Hanks megtalálta a diákigazolványát

A színész kedden osztotta meg a Twitteren, hogy a manhattani Central Parkban talált egy diákigazolványt, amelyet a tulajdonosa átvehet az irodájában.

Hanks az ujjával letakarta a lány adatait, hogy csupán a kép és a keresztnév látsszon az igazolványról készített fényképen. A lányt, Laurent több ezren segítettek megtalálni, Hanks Twitter-bejegyzését csaknem kilencezren osztották meg.

 

 

Az egyetemista lány elmondása szerint ekkor mit sem sejtve üldögélt a könyvtárban. Mivel nincs fent Twitteren, egy tanárától tudta meg, hogy az elveszett igazolványa hova került. A professzor „Híres lettél!” tárggyal küldött üzenetet a Fordham Egyetem pszichológia szakos hallgatójának. Hamarosan azonban már folyamatosan csörgött a telefonja, minden ismerőse őt hívta a hírrel.

A lányt az egyik reggeli műsorban faggatták a történtekről. Akkor veszthette el az iratot, amikor megállt egy fényképet csinálni az őszi parkról. Valószínűleg kirántotta az igazolványt a karpántjából a mobiljával együtt. Úgy tűnik, egyelőre még nem kereste fel Hankset, de húsz dollárért már igényelt egy új diákot.

Hanks egyébként is híres kedvességéről és közvetlenségéről. A Humans of New York egyik posztjában egy taxisofőr mesélte el, hogy leintette egy fickó, aki egy távoli címet adott meg, neki pedig épp lejárt a műszakja, így el sem akarta vinni, végül megsajnálta a férfit és felvette.

Az illető végigbeszélgette vele az utat, de egész idő alatt mélyen a szemébe húzta a baseballsapkáját. A taxis azonban felismerte a hangját, és az egyik pirosnál hátrafordulva elkiáltotta magát: „Wiiillsoooon!” Hanks elnevette magát, és mikor kiszállt, csináltak egy közös képet. Később az egyik ismerősén keresztül két jegyet ajándékozott a sofőrnek a Broadway-darabra, amiben játszott, utána pedig vendégül látta őt és a barátnőjét az öltözőjében.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.