Megütött egy nőt Lázár Zoltán fogathajtó

A 12-szeres fogathajtó világbajnok a jubileumi Edda-koncerten ütött meg egy nőt, bár Lázár azt állítja, „semmi szándékosság nem volt” a pofonban, véletlenül ért a nő arcához, amikor az megkocogtatta a vállát.

Lázár a Papp László Sportarénában megrendezett nagykoncert után a banda tagjaival ünnepelt egy Stefánia úti étteremben. A kissé ittas állapotban lévő fogathajtó a hajnali órákban megütötte az egyik hölgyvendéget - ezt pedig egy, a helyszínre érkező taxis is látta.

A sofőr a Blikknek elmondta, egy vendéget kellett hazavinnie a partiról és éppen látta, amint egy férfi pofon üt egy nőt. A taxis felismerte Lázárt, mint mondja, rendszeresen látja a televízióban. 

A lap felhívta az éttermet, ám egyik vezetője nem tudott információt adni, mert nem volt szolgálatban aznap este, és állítólag nem hallott semmit az egészről. Megkeresték Lázár Zoltánt is, aki nem tagadta a történteket, de állította: már sikerült rendezniük az ügyet.

„Szégyellem az egészet, de semmi szándékosság nem volt benne. A hátamat megkopogtatta, én pedig úgy fordultam meg, hogy hozzáérhettem az arcához. Azóta már tisztáztuk, elnézést kértem tőle, többször beszéltünk is, most viszek neki egy virágcsokrot” - mondta a Nemzeti Vágta társelnöke, akinek szavait a hölgy is megerősítette. A nő azt állította, a helyszínen tisztázták a félreértést.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.