Megúszta a nő, hogy férjét agyonverte egy kőbékával

A walesi Leigh Anne Sabine tizennyolc évvel ezelőtt egy kőbékával halálra sújtotta a férjét, a holttestet pedig elrejtette a lakása közelében. A maradványok most kerültek elő, de az asszonyt már nem vonhatják felelősségre.

Leigh Anne Sabine tavaly, 75 éves korában rákban elhunyt. Egykori férje, a 18 évvel ezelőtt eltűnt John maradványaira a dél-walesi Pontypriddben találtak rá három héttel később, az asszony lakása mellett.

Hogy mi történt a férfival, azt Sabine egyik barátnőjétől tudták meg a hatóságok.

Valerie Chalkley ugyanis nem sokkal a férfi eltűnése után beszélt telefonon a nővel 1997-ben. Akkor már két éve nem találkozott a házaspárral és Valerie meg is jegyezte barátnőjének, hogy azt hitte, már rég megölték egymást.

Erre Leigh Anne Sabine azt felelte: „Vicces, hogy ezt mondod. Én öltem meg, agyonvertem egy kőbékával, ahogy itt ott feküdt mellettem az ágyban. Az őrületbe kergetett már."

Chalkley asszony ezt a megjegyzést akkor nem vette komolyan, azt hitte, barátnője csak ugratja, de mikor meghallotta, hogy egy férfi holtteste került elő a tavaly elhunyt nő lakása mellől, azonnal felhívta a rendőrséget és beszámolt a vallomásról.

John csontjai két sorházat elválasztó földsávból kerültek elő, amikor a szomszédok hasznosítani akarták a területet Sabine asszony tavaly októberi halála után. A holttest ügyében nyomozás indult, s a boncolás igazolta a kőbékás sztorit.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.