Megtámadták és kirabolták a nyílt utcán a szupermodellt

Naomi Campbell éppen taxira várt Párizsban, amikor a semmiből előtűnt két férfi és erősen a földre lökték. A dulakodás közben a modell ínszalag-szakadást szenvedett és meg is kellett operálni.

A támadásról nem sokat lehet tudni, a párizsi rendőrség nagyon szűkszavúan nyilatkozott, a 42 éves szupermodell pedig nem kívánta kommentálni a történteket, csak annyit mondott, hogy már jobban van - értesült a Female First.

Naomi Campbell, aki nem mellesleg a vőlegény egykori barátnője, párjával Vladimir Doroninnal érkezett
Model Naomi Campbell (R) and her boyfriend Russian businessman Vladimir Doronin arrive at the Place du Palais to attend the religious wedding ceremony for Monaco's Prince Albert II and Princess Charlene at the Palace in Monaco July 2, 2011. REUTERS/Joel Ryan/Pool (MONACO - Tags: ROYALS ENTERTAINMENT) (MONACO ROYAL WEDDING)

Az eset amúgy november 21-én történt, de Naomi eddig titokban tartotta és csak azután derült fény a brutális támadásra, hogy paparazzik tolókocsiban fényképezték le.

Naomi Párizs egyik elegáns részén próbált éppen taxit fogni, a két férfi valószínűleg már korábban kifigyelte. Körülfogták, ellökték, néhányszor meg is ütötték és megpróbálták tőle elvenni a retiküljét. Végül az értékeit - minden bizonnyal jó pár igen értékes ékszert is - megszerezve motoron elmenekültek.

A párductestű szépség milliárdos orosz kedvese, Vladimir Doronin azonnal magánrepülőt küldött Naomiért Párizsba, amivel Coloradóba, a világ egyik legjobb ortopéd sebészéhez vittette és rögtön megduplázta a testőreik számát is.

A topmodell lába azóta sem jött teljesen helyre, még mindig tolószéket és mankót kell használnia, így az sincs kizárva, hogy akár a karrierjének is búcsút kell mondania.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.