Megtalálták a Messi-mezes kisfiút

A BBC megtalálta azt a kisfiút, akiről vírusként terjedt az interneten egy fotó, melyen egy kék-fehér csíkos reklámszatyorból készített focimezt visel.

A Messi-fanklubok villámgyorsan elkezdték kerestetni a gyereket, és még Lionel Messivel is felvették a kapcsolatot, aki megígérte, ha rátalálnak kis rajongójára, küld neki egy dedikált Barcelona-mezt. Korábban azt írták, hogy „Messi legnagyobb rajongója" egy iraki kurd kisfiú, de ez a hír hamisnak bizonyult, csak a rokonok szerették volna ezt elhitetni a világgal, de az a gyermek túl idős a keresett fiúcskához képest. Pedig még egy kurd televízió is készített vele riportot.

"Messi legnagyobb rajongója"
Twitter

A BBC szerint az igazi Messi-mezes kisfiút Murtaza Ahmadinak hívják, ötéves és egy pici afgán faluban él.

A képet a fiú bátyja, Homayon készítette, az internetre pedig Ausztráliában élő nagybátyjuk, Azim Ahmadi tette fel. A történetről Azim tájékoztatta a BBC-t.

Arif, az apa azt nyilatkozta: „Ez a kissrác nagyon szereti Messit és a focit. Ám mi nem tudunk neki valódi mezt venni. Egyszerű farmer vagyok. Ezért a gyerek úgy döntött, megteszi egy szemeteszacskó is."

"Messi legnagyobb rajongója"
Twitter

Az édesapa azt is elárulta, hogy ötéves kisfia már tudja, milyen híres lett, és most nagyon boldog. A fiúcska most abban reménykedik, hogy a külföldiek segítenek neki találkozni Messivel, és egy nap ő is olyan nagy játékos lesz, mint példaképe.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.