Megtalálták a floridai helikopterbaleset áldozatait

Valószínűleg a teljes legénység, hét amerikai tengerészgyalogos és a Nemzeti Gárda négy katonája vesztette életét abban a helikopter-balesetben, ami szerdára virradó éjszaka történt a floridai partoknál.

Valószínűsíthető, hogy nincs túlélője az Eglin légitámaszpont közelében történt balesetnek. Négy áldozat maradványait már megtalálták - írja a CNN.

A Black Hawk helikopter éjszakai hadgyakorlaton volt, amikor lezuhant a tenger felett. A jármű partra sodort roncsait néhány órával később találták meg az Okaloosa sziget környékén. A baleset okát egyelőre még nem lehet biztosan tudni, de a sűrű köd minden bizonnyal közrejátszott benne.

A túlélők utáni kutatás jelenleg is folyik, de már nem sok esély van arra, hogy a hét eltűntből bárki is életben legyen. A négy megtalált áldozat családját már értesítették, de a katonák nevét addig nem hozzák nyilvánosságra, amíg a partiőrség be nem fejezi a kutatást.

A baleset éjszakáján két helikopter gyakorlatozott a térségben, a másik Black Hawk biztonságosan visszatért a 40 kilométerrel távolabb lévő bázisra, Pensacolába.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.