Megszűnik a Maradj talpon!

A DTK Show után újabb köztévés műsor szűnik meg: a Gundel Takács Gábor által vezetett Maradj talpon! című vetélkedőnek is vége.

– Az elkövetkezendő hónapokban Gundel Takács Gábort más feladatok foglalják majd le, hiszen januárban lesz a férfi kézilabda-világbajnokság, amelyről közvetít, illetve februártól szombat esténként is jelentkezik A Dal című zenés műsor, amelynek idén is ő lesz az egyik műsorvezetője. Márciusban ismét napi műsorban láthatják őt viszont. Még nem tudjuk, a Maradj talpon! mikor lesz látható ismét a televízióban – mondta el a Blikknek Hollósi Györgyi, a műsor főszerkesztője. 

A Gundel Takács Gábor által vezetett Maradj talpon! című vetélkedőnek is vége
2011. szeptember 26. Maradj Talpon című televíziós játék. Műsorvezető: Gundel Takács Gábor. Forrás/Fotó: MTVA

A Maradj talpon! című, több mint félmillió nézővel futó vetélkedő 2011 októberétől van képernyőn, több mint 230 adást élt meg. Most mégis úgy döntöttek, hogy süllyesztőbe kerül. 

Gundel Takácsnak lehetősége sem volt elbúcsúzni a nézőktől, hiszen a műsor nem élő, felvételről megy, és az utolsó adások készítésekor még nem volt világos, mi lesz a vetélkedő jövője.

A készítők a Facebookon a következőt tették közzé ma délután:

"A napokban sok félreértelmezett cikk, találgatás látott napvilágot a Maradj talpon! jövőjével kapcsolatban annak ellenére, hogy korábbi posztjainkban hangsúlyoztuk, hogy a műsor pihentetéséről van szó, ami igenis indokolt, hiszen például szeptembertől is felfrissült a műsor egy hosszabb nyári szünet után. Alábbiakban Lencsó Ritának, az MTVA sajtófőnökének a Hír24 portálnak adott nyilatkozatából teszünk közzé egy részletet, amely Gundel Takács Gábor elfoglaltságaira és a köztévé tavaszi műsorterveire vonatkozik.

»A csatorna meghatározó arcaként tovább számítunk rá sportműsorainkban, ő lesz a hamarosan induló A Dal című produkció egyik műsorvezetője, és tavasztól valószínűleg egy új vetélkedőt is kap majd – tette hozzá.

Az MTVA sajtófőnöke megerősítette, hogy a köztévénél leállították szinte az összes külső gyártásban készülő műsor munkálatait, de a hazai televíziózásban bevett szokásnak számít, hogy télen szüneteltetik a nagy költségvetésű produkciókat. Információink szerint tavasztól visszatérnek a köztévé legnépszerűbb produkciói, és új fejlesztésekkel is készülnek.«"

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.