Megszületett David Beckham kislánya, Harper Seven

Nagy a boldogság Beckhaméknél: három fiú után végre kislányt hozott a gólya Victoriának és Davidnek.

A család legújabb tagja a los angelesi Cedars Sinai kórházban, császármetszéssel jött világra vasárnap reggel.

A büszke apa a Facebookon jelentette be az örömhírt: „Annyira büszke és izgatott vagyok, hogy bejelenthetem, megszületett Harper Seven Beckham. Victoria is nagyon jól van”.

A pár már nagyon várta a baba érkezését. Beckham pár nappal korábban twitter oldalán közzétett egy fotót, amin felesége napozik "Bármelyik pillanatban megszülethet a baba és Victoria még mindig gyönyörű" -írta a büszke - most már négyszeres- apuka.

Victoria a szülés előtt utoljára Vilmos herceg esküvőjén jelent meg a nyilvánosság előtt
Football player David Beckham (R) puts his hand on the stomach of his pregnant wife Victoria as they take their seats for the Royal wedding of Prince William and Kate Middleton at Westminster Abbey in London April 29, 2011. REUTERS/Jon Bond/POOL (BRITAIN - Tags: SPORT SOCCER ROYALS ENTERTAINMENT PROFILE)

A boldog szülők három fia, Brooklyn (12), Romeo (8) és Cruz (6) már alig várták, hogy világra jöjjön kishúguk.

Az egykori spice girlt (mostani híres divattervezőt) a világhírű futballista 1998-ban jegyezte el nem sokkal azelőtt, hogy megszületett első fiúk. Négy hónappal később Írországban esküdtek. Az esküvőt giccsessége miatt sokat kritizálták. A pár 2007-óta Beverly Hillsben él, amióta Beckham az LA Galaxy-hoz igazolt.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.