Megszólalt a megölt kisbaba édesanyja

Először állt nyilvánosság elé az a nő, akinek hat hónapos kisfiát volt élettársa kidobta a negyedik emeletről, majd ő maga is öngyilkos lett január közepén.

A nő a TV2 Tények című műsorában nyilatkozott alig egy hónappal a tragikus eset után.

Január 17-én délelőtt a 44 éves. O. György megjelent volt élettársa lakásán, majd rövid beszélgetés után távozni készült, de előtte megragadta a hat hónapos csecsemőt és kidobta a negyedik emeletről, majd ő is utánaugrott. Az esést egyikük sem élte túl.

A férfi korábban többször volt büntetve fegyveres rablás és súlyos testi sértés miatt. A kapcsolat kezdetén azonban normálisan viselkedett a nővel, de a gyerek születése után teljesen megváltozott: mivel szerinte a nő csak a gyerekkel foglalkozott, erőszakossá vált és folyamatos dühkitörései voltak, többször is megverte egykori élettársát.

A nő két hónapig tűrte a megaláztatásokat, majd elhagyta a férfit, aki decemberben megjelent a nő lakásán és megfenyegette. A nő ekkor kihívta a rendőrséget, volt élettársát egy hónapra le is tartóztatták zaklatás miatt, még elmeszakértői vizsgálatnak is alávetették. A kiadott szakvélemény szerint a férfinak alkalmazkodási zavarai és nem meghatározható személyiségzavara volt, ám végül felfüggesztett börtönbüntetéssel és terápiával megúszta a zaklatást.

Miután az előzetesből kiengedték, a férfi ismét felkereste a nőt a lakásán. Teljesen nyugodtnak tűnt, váltottak néhány mondatot, majd ekkor történt a tragikus gyerekgyilkosság.

A nő most felelősöket keres, hogy miért kellett meghalnia kisfiának. Ügyvédet fogadott, és azt próbálják kideríteni, hibázott-e az orvosszakértő vagy a rendőrség az ügyben.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.