Kacsa volt: mégsem szakít Angelina Jolie és Brad Pitt

Az álompárhoz közel álló források szerint Jolie és Pitt között minden a legnagyobb rendben van és szó sincs szakításról.

Bár a napokban több újság is arról cikkezett, hogy Angelina Jolie és Brad Pitt már a vagyon megosztásáról is megegyezett, a tmz.com több forrása is cáfolja a szakításról szóló híreket.

Angelina Jolie és Brad Pitt szakításának legújabb részleteiről először a News of the World című brit bulvárlap adott hírt, amely arról írt, a szakítás jogi előkészítése már decemberben megkezdődött. A páros ugyanis felkereste Los Angeles egyik legmenőbb ügyvédi irodáját, hogy az egyenlő arányú vagyonmegosztásról és a gyermekek felügyeletéről szóló egyezségről tárgyaljanak.

A News of the Worldnek beszámoló források szerint a végleges dokumentumot január elején mindketten alá is írták és már csak az a kérdés, mikor lép érvénybe a szerződés, amelyben a 322 millió dolláros (60 milliárd forint) közös vagyonról és hat gyermekük felügyeletéről nyilatkoztak.

Brad Pitt és Angelina Jolie nem házasodtak össze, öt éve tartó kapcsolatuk megingásáról hónapok óta terjengenek a pletykák. Brad Pitt négy és fél évig egy másik hollywoodi sztár, Jennifer Aniston férje volt, korábban pedig Gwyneth Paltrow-val járt jegyben. Angelina Jolie először Johnny Lee Millertől, majd Billy Bob Thorntontól vált el.

 

Mégsem válnak el útjaik? Jolie és Pitt a tavalyi Cannes-i filmfesztiválon
Brad Pitt és Angelina Jolie
Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.