Megöltek egy nőt Nagykanizsán

Megöltek egy nőt Nagykanizsán, holttestét egy lakatlan Teleki utcai házban találták meg - erősítette meg az MTI helyszíni információját csütörtök este a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság sajtófőnöke.

Nothoff Ingrid azt mondta: az épülethez délután macskát etetni érkeztek emberek, akik hörgést hallottak a házból. Értesítették a mentőket és a rendőrséget, a hatóságok azonban már csak a nő halálának beálltát tudták megállapítani.

A sajtófőnök hozzátette, hogy a nőnél nem találtak iratokat, ezért egyelőre nem lehetett megállapítani a személyazonosságát.     

Nothoff Ingrid megerősítette, hogy emberölés történt. Arról egyelőre nem kívánt információt adni, hogy mi okozhatta a nő halálát, csupán annyit mondott el, hogy a megyei rendőr-főkapitányság nyomozói helyszínelnek, folyik az adatgyűjtés.

Az MTI tudósítója a helyszínen azt tapasztalta: a gyilkosság a Teleki utca legelső házában, egy forgalmas helyen lévő, de elhanyagolt földszintes épületben történt. Az utcáról nem lehet belátni a ház udvarába, mert a kerítést nádfonat takarja.

A rendőrök kutyával bejárták az épület környékét, vagyis a szomszédos, hasonlóan elhanyagolt házakat és az utca egy szakaszát.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.