Megöltek egy színésznőt Szatmárnémetiben

A Szamos jobb partján holtan találták meg az Északi Színház román társulatának egyik színésznőjét, Gabriela Dorgait – írja a szatmar.ro.

A színésznő holttestét hétfőn kora délután találták meg a folyót övező bokorrengetegben. A romániai magyar lap információi szerint a test teljesen meztelen volt, amikor rátaláltak, csak a jobb lábán volt csizma. A nő táskáját és ruháinak egy részét szanaszét dobálva találták a töltés aljában. A 41 éves színésznőt feltételezhetően megerőszakolták, majd megfojtották.

A társulatnak vasárnap este premierje volt a Szakszervezetek Művelődési Házában, amelyen Dorgai is részt vett, akárcsak az azt követő bulin. Kollégái akkor látták utoljára.

A színésznő táskájában megtalálták a pénzét és a mobiltelefonját, így kizárt, hogy rablás áldozatává vált. A helyszínelésen részt vevő ügyész, Marinela Pop a sajtónak szűkszavúan nyilatkozott: mindössze annyit árult el, hogy a nő minden valószínűség szerint gyilkosság áldozata lett, további részletekkel pedig a boncolást követően tudnak majd szolgálni.
Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.