Keresi a Zsámbékon meggyilkolt nő élettársát a rendőrség

Holtan találtak egy nőt hétfőn kora este zsámbéki családi házában, halálát idegenkezűség okozta - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője kedden az MTI-vel. A rendőrség ki akarta hallgatni a nő élettársát, de még nem találták meg.
Hozzátartozója találta holtan a zsámbéki nőt
Hozzátartozója találta holtan a zsámbéki nőt
Lakatos Péter / MTI

Beluzsárné Belicza Andrea elmondta, hogy az asszonyra az egyik hozzátartozója talált rá. Az ügyben emberölés bűntett elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen indult büntetőeljárás.

Honlapján a rendőrség azt írja, hogy a bűncselekmény előkövetésest megelőző órákban a helyszínen tartózkodott az áldozat élettársa is, akit ki akarnak hallgatni, de nem sikerült megtalálni őt.

Veress Lajos pilisszentiváni lakos felkutatása érdekében körözést adtak ki.

Veress Lajos
Veress Lajos
Police.hu

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság kéri, hogy aki a férfi tartózkodási helyével, illetve a bűncselekmény elkövetésével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Pest Megyei Rendőr-főkapitányságon vagy hívja telefonon a  06-1-236-28-83-as számot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú" zöld számán (h-cs: 8.-16., p: 8.-13.), a 107 vagy 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.