Megölte a pedofilt a brit milliomos

Egyetlen ütéssel a földre küldött egy német állampolgárságú pedofilt egy brit milliomos Costa del Solon vasárnap. A férfi, akit az apa azon kapott, hogy hatéves kislányát videózza, a kórházban meghalt.

A 40 éves brit Kainth Devinder egy San Roque-i exkluzív étteremben vacsorázott élettársával és három gyermekével, amikor észrevette, hogy a szomszéd asztalnál ülő férfi a hatéves kislányát videózza az iPadjével. Az apa felszólította Sandro Rottmant, hogy hagyja abba, majd hozzálépett, elvette a készüléket a férfitól, hogy kitörölje a lányáról készült felvételt.

Az amatőr ökölvívó Kainth Devinder ekkor felfedezte, hogy a német állampolgárságú férfi iPadje tele van gyerekekről készült pornográf felvételekkel, és ettől annyira dühbe gurult, hogy miután kiküldte a helyiségből a családját, egyetlen ütéssel a földre küldte a pedofilt, majd eszméletlenre verte.

A német Bild úgy tudja, hogy amíg egy járőrkocsi a helyszínre nem ért, Rottman nem kapott orvosi segítséget. A brit sajtó úgy értesült a személyzettől, hogy minden nagyon gyorsan történt, a pincérnők sikoltoztak, a német férfi fuldoklott a saját vérétől, de senki nem mert közbeavatkozni. Miután Devinder legalább hússzor keményen az arcába vágott Rottmannak, felállt, leporolta magát és teljes lelki nyugalommal kisétált az étteremből, ám később letartóztatták. A német férfi kórházba szállítása után meghalt.

Kainth Devinder jelenleg vizsgálati fogságban ül egy szigorúan őrzött börtönben, valószínűleg halált okozó testi sértés miatt kell majd felelnie. Őt a Daily Mailnek nyilatkozó luxus-üdülőhelyi alkalmazottak agresszív, erőszakos embernek írták le, akitől mindenki tartott. A fitneszfanatikus férfinak van egy háromszobás apartmanja az exkluzív üdülőklub, a Sotogrande területén, ahol az eset történt. Barátnőjével, egy 31 éves, feltűnően szép londoni nővel egy évvel ezelőtt költöztek Costa del Solra, de a férfi korábban is gyakori vendég volt a szigeten.

Sandro Rottman is ismert figurája volt a környéknek. A webdizájnerként dolgozó férfi elegánsan öltözött és a szupergazdagok köreiben forgolódott, bár sokan tudták róla, hogy komoly alkoholproblémái vannak, akár három üveg vodkát is megivott egy nap. Egy alkalommal a tengerből kellett kimenteni. Egy időben jelentős adósságot halmozott fel, ezért sok klubból kitiltották, de miután anyagilag összeszedte magát, visszatért a luxuskörnyezetbe.

A Bild annyit tud még róla, hogy évek óta Costa del Solon él, és január 9-én egy házkutatás során 150 képet, illetve videót találtak a számítógépén, melyen 8 és 12 év közötti kislányok szerepeltek. Sandro Rottmant emiatt akkor őrizetbe vették egy időre, ám aztán szabadlábra helyezték. Néhány nappal a halála előtt a Twitterre még egy olyan képet tett fel, melyen egy egészen pici lánykával pózol a medenceparton, és azt írta, reméli, egy nap neki is lesz gyereke.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.