Megnyugodhatnak a Star Wars-rajongók

Nem tér vissza minden idők legidegesítőbbnek tartott szereplője a legújabb Star Wars filmben – erősítette meg a producer.

Az ostobasága miatt fölöttébb népszerűtlen Jar Jar Binkset nem kell elviselnie a rajongóknak a hamarosan mozikba kerülő, legújabb Star Wars filmben.

A rendező, JJ Abrams és Az ébredő erőben szereplő színészek csak szűkszavúan nyilatkoznak arról, hogy mi lesz látható a filmben és mi marad ki, Kathleen Kennedy producer viszont megkegyelmezett a rajongóknak és sajtótájékoztatón bejelentette: „Jar Jar biztosan nem lesz benne a filmben".

A bejelentést taps és üdvrivalgás fogadta – írja a SkyNews, emlékeztetve rá, hogy egy 2006-os online felmérés eredménye szerint a mozirajongók szemében Jar Jar Binks minden idők legidegesítőbb filmkaraktere.

Annak viszont talán már kevesebben örülnek, hogy a filmben nem lesz látható egyetlen ewok sem. Az Endor bolygón élő szőrös kis lények az 1983-as Jedi visszatérben tűntek fel. „Ehhez Harrison ragaszkodott" – utalt Kennedy viccelődve Harrison Fordra, aki ismét Han Solo szerepében tűnik majd fel.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.