Megmutatták Blue Ivy-t!

Az énekesnő Beyoncé és férje, a rapper Jay-Z megörvendeztette rajongóit azzal, hogy kislányuk első képeit nem egy magazin milliókat érő hasábjain, hanem neki készített blogon mutatták meg.

Néhány hete még ment a találgatás, hogy a legújabb világsztárbaba vajon melyik neves amerikai bulvármagazin címlapján tűnik majd fel először? Magukat bennfentesnek valló médiaszakértők akkor azt bizonygatták, hogy Beyoncé és Jay-Z hiába is tárgyal dollártízmilliókról a lapokkal, mivel a gazdasági válság miatt a sztárbabafotók értéke sokat esett.

Hogy pontosan miért döntött úgy az énekesnő és a rapper, hogy letéve a többmilliós gázsiról inkább egy a kislánynak készített, mindenki számára elérhető és hirdetésektől mentes blogon közlik az egy hónapos Blue Ivy első képeit, azt nem lehet tudni, de a rajongókat biztosan megörvendeztették ezzel a lépéssel.

A közhiedelemmel ellentétben a híres szülők – állítólag – nem annyira anyagi okokból, hanem leginkább azért szerződnek le egy magazinnal, mert így akarják elkerülni, hogy a rámenős, meggazdagodni vágyó paparazzik pokollá tegyék a családi életüket. Angelina Jolie és Brad Pitt is ezzel indokolta közös gyermekeik első képeinek eladását.



Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.