Meglepő páros a True Detective második évadában

Colin Farrel egy interjúban erősítette meg a korábbi feltételezéseket, miszerint szerepet kapott a True Detective második évadában, az HBO pedig tegnap hivatalosan is bejelentette, hogy az ír színész partnere Vince Vaughn lesz.

Farrell a The Sunday Worldnek adott interjújában beszélt arról, hogy ő alakítja majd auz HBO népszerű sorozatának készülő, új évadában az egyik rendőrnyomozót, de sok részletet nem árult el.

A készítők már korábban elárulták, hogy nem a Woody Harrelson és Matthew McConaughey által alakított figurák sorsát viszik tovább a második évadban, de a színészek kilétéről eddig csak találgatások voltak. Farrell mellett felmerült Vince Vaughn, Taylor Kitsch, Elisabeth Moss, Rachel McAdams és Jessica Biel neve is.

A történetről annyit lehetett tudni, hogy ismét egy szövevényes gyilkossági ügy körül forog majd, amelyet három, különböző városokban élő nyomozó egy bűnözővel összefogva próbál megfejteni.

AZ HBO kedden kiadott közleménye elég szűkszavúan fogalmazott. Farrell fogja alakítani Ray Velcorót, akinek egyszerre kell megküzdenie korrupt felettesei és egy bűnöző zsarolásával, Vaughn ellenben nem zsaru lesz, hanem egy alvilági figura, addig felépített birodalma egy fontos üzletfelének halála miatt veszélybe kerül, így Frank Semyon nem tud kikerülni az alvilági ügyletekből, bármennyire is szeretné.

A második évad epizódjait is Nic Pizzolatto jegyzi, de az egyes epizódokat ezúttal nem csak egy rendező – Cary Joji Fukunaga – fogja elkészíteni. Az első kettőt például Justin Lin rendezi, az ő nevéhez fűződik a négy The Fast and the Furious-filmből kettő is.

A forgatás néhány héten belül kezdődik. A premier 2015 nyarára várható.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.