Megkéselte volt férjét a terhes divattervezőnő

A harmincöt éves Marzena Karellas azzal az ürüggyel csalta volt férjét a házába, hogy négyéves kisfiuk szeretne neki ajándékot adni.

A harmincnyolc éves férfi megérkezett a nő sydney-i otthonába, ahol a volt felesége arra kérte, csukja be a szemét. Karellas ezután egy törölközőt szorított a férfi arcára, és egy késsel háromszor megszúrta a nyaka és válla táján – számolt be az esetről a Daily Mail

A hat hónapos terhes nő ártatlannak vallja magát. Védői arra hivatkoznak, hogy korábban elesett, legurult a lépcsőn, és összetörte a szemüvegét, anélkül pedig alig lát. Véletlenül sebesítette meg az exférjét az épp nála lévő késsel, amikor meglendítette a kezét.

Marzena Karellast szerdán a sydney-i helyi bíróság óvadék ellenében szabadlábra helyezte. Mark Gorman, rendőrségi ügyész kérte az óvadék visszavonását, kérelmének elbírálását azonban a jövő hétre halasztották. Az óvadék feltételei szerint a nőnek otthon kell tartózkodnia este nyolc és reggel hat között, orvosi és jogi ügyek intézése miatt elhagyhatja a házat, de csak a partnere kíséretében.

A divattervezőként dolgozó nő és Andrew nevű férje 2010-ben házasodtak össze. 2013-ban költöztek külön, majd tavaly mondták ki a válásukat. 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.