Megkerültek a somogyfajszi féltestvérek

A kapos.hu rendőrségi forrásból úgy értesült, vasárnap estére megtalálták az a 8 éves kisfiút és 22 éves nővérét, akik két napja utaztak el otthonról és semmilyen életjelet nem adtak magukról.
A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata vasárnap délután értesítette a kapos.hu hírportál, hogy Marci Lívia (22) és Buzsáki Barnabás (8) épségben előkerült. A fiatal nő és a kisfiú a Blikk információi szerint féltestvérek.

A TV2 Tényben a gyerekek anyja elmondta, hogy Lívia szellemileg sérült, így hiába nagykorú, gyermekként él és gondolkodik, Barnabás pedig annyira félénk, hogy talán segítséget sem mer kérni – idézi a bulvárlap.

A gyermekért és a fiatal lányért a hétvégén átfésülték a környező településeket, kikérdezték a buszsofőröket, így meg találták azt, aki Somogyfajszról Szőlősgyökre szállította őket, de visszautazni senki nem látta a fiatalokat.

Időközben kiderült, hogy a testvérek egy ismerősüknél tartózkodtak, de hogy miért nem adtak életjelet magukról illetve miért nem mentek haza, azt nem tudni.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.