Megjelent Mark Owen negyedik szólóalbuma

The Art Of Doing Nothing címmel megjelent az egykori Take That tagjának legújabb lemeze. Elmondása szerint hagyta, hogy a dallamok maguktól jöjjenek, így a korábbi részletekbe menő dalokat most szabadabb, kötetlen stílusú zenék váltották fel.

A szabadidejében eleinte animációkat rajzolgatott és festegetett a kerti padon ücsörögve. Később megjelentek nála régi zeneszerző barátai, Ben Mark és Jamie Norton, de nem dolgozni, hanem csak beszélgetni. Ez a beszélgetés adta meg Mark Owen új lemezének az alapötletét, a semmittevés művészetének lényegét. A The Art of Doing Nothing koncepciója szerint nem erőltették a zenélést, hanem hagyták, hogy a dallamok maguktól jöjjenek. Így a korábbi részletekbe menő dalokat most szabadabb, kötetlen stílusú zenék váltották fel.

Mark Owen új zenei szabadságát az album első kislemeze, a Stars képviseli igazán, ami egy igazi meghitt himnusz egy olyan zenésztől, aki pályafutásának nagy részét stadionokban és nagy koncerttermekben töltötte. A dalokat Mark Owen kerti stúdiójában, a Rabbit Hutch-ban vették fel, ahova a Charlie Russel és Brad Spence producerek után, több vendégelőadó is érkezett, hogy közreműködjön a zenész művészi zenei projektjén.

Ez a böngésző nem támogatja a flash videókat


Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.